Obsah fóra Nightwish Nightwish
Diskusní fórum fanklubu skupiny Nightwish

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Balady
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nightwish -> Starší alba
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ellrohir

PříspěvekZaslal: so 18. červenec 2009 - 14:45    Předmět: Citovat

tak abychom si to shrnuli - polovině lidí se to líbí, polovině nelíbí

Našim vnoučatům.."

http://ellrohir.blog.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
taraen

PříspěvekZaslal: ne 19. červenec 2009 - 17:31    Předmět: Citovat

Stick napsal(a):
Já fakt nevím, já v tom slyšel rozjuchaný pištivý hlas.. nemůžu si pomoct. Jestli tahle skladba v sobě měla nějaké emoce, tak maximálně v kytarovém sole, jinak byla úplně zabitá, ještě štěstí že nehráli Sleeping Sun nebo Walking In The Air, to už bych se musel poblejt.

Já nevím. Mně prostě přišlo že Anette měla v hlase hrozně moc emocí a citu...a taky se mi do téhle písně její hlas hodí. Ale vyvracet ti tvůj názor nebudu...taky já byla z téhle písně dojatá a nadšená a ty znechucený takže jsem na tom lépe Very Happy.

By an army of little girls
(Emilie Autumn - Gothic lolita)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stick

PříspěvekZaslal: ne 19. červenec 2009 - 23:55    Předmět: Citovat

Víš já proti Anette nikdy nic neměl. Dokonce jsem jí silně obhajoval, ale MOR vystoupení.. nevím, když jsem u toho byl, nepřišlo mě to fakt strašné, sem tam nějaká faleš, dobrá, to se dá pochopit, nikdy jsem jí neměl za žádnou extra zpěvačku, celkově to nebyl špatný koncert, jediné, u čeho jsem se zarazil, to byla zrovna Dead Boy's Poem, tam ten její zpěv, dle mého opravdu nepasoval.
Ale když jsem si pak projížděl nějaká videa z MOR 09.. tak mi přišlo že většinu zazpívala opravdu tragicky.. Ale vesměs mi samotné vystoupení nepřišlo tak děsné, i když to pro mě rozhodně žádný vrchol nebyl. Co se mi v jejím podání líbilo, to byla Romanticide, protože je zemitější, a jí to zřejmě sedí, ale i tak ten její hlas, někdy mě dokázal skutečně iritovat : )
Ale s čím by měla něco dělat, tak to je výběr oblečení na koncert, ne že bych na to nějak extra dával, ale dokáže to celý koncert neskutečně zesměšnit, aspoń v mých očích.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Kwandar

PříspěvekZaslal: po 20. červenec 2009 - 14:34    Předmět: Citovat

No ale vždyt od toho je to koncert, důležité je jak to prožíváš tam a ne jak to pak vidíš někde ze záznamu...a nejde jenom o zpěv, kapely předvádí při koncertech různé věci navíc, takové kravinky, které ti pak pozděj přijdou úplně debilní, ale při koncertě je úplně žereš... Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nightwish -> Starší alba Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: