|
Nightwish Diskusní fórum fanklubu skupiny Nightwish
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ellrohir

|
Zaslal: so 18. červenec 2009 - 14:45 Předmět: |
|
tak abychom si to shrnuli - polovině lidí se to líbí, polovině nelíbí |
_________________ "Podívejte se, i já bych si přál tak jako příjemnou budoucnost
Kdy se z metalových holek stanou metalové babičky
Budou vyšívat loga Darkthrone a Master’s Hammer do svetrů vnoučatům
Našim vnoučatům.."
http://ellrohir.blog.cz |
|
|
|
 |
taraen

|
Zaslal: ne 19. červenec 2009 - 17:31 Předmět: |
|
| Stick napsal(a): | | Já fakt nevím, já v tom slyšel rozjuchaný pištivý hlas.. nemůžu si pomoct. Jestli tahle skladba v sobě měla nějaké emoce, tak maximálně v kytarovém sole, jinak byla úplně zabitá, ještě štěstí že nehráli Sleeping Sun nebo Walking In The Air, to už bych se musel poblejt. |
Já nevím. Mně prostě přišlo že Anette měla v hlase hrozně moc emocí a citu...a taky se mi do téhle písně její hlas hodí. Ale vyvracet ti tvůj názor nebudu...taky já byla z téhle písně dojatá a nadšená a ty znechucený takže jsem na tom lépe . |
_________________ If I am Lolita
Then you are a criminal
And you should be killed
By an army of little girls
(Emilie Autumn - Gothic lolita) |
|
|
|
 |
Stick

|
Zaslal: ne 19. červenec 2009 - 23:55 Předmět: |
|
Víš já proti Anette nikdy nic neměl. Dokonce jsem jí silně obhajoval, ale MOR vystoupení.. nevím, když jsem u toho byl, nepřišlo mě to fakt strašné, sem tam nějaká faleš, dobrá, to se dá pochopit, nikdy jsem jí neměl za žádnou extra zpěvačku, celkově to nebyl špatný koncert, jediné, u čeho jsem se zarazil, to byla zrovna Dead Boy's Poem, tam ten její zpěv, dle mého opravdu nepasoval.
Ale když jsem si pak projížděl nějaká videa z MOR 09.. tak mi přišlo že většinu zazpívala opravdu tragicky.. Ale vesměs mi samotné vystoupení nepřišlo tak děsné, i když to pro mě rozhodně žádný vrchol nebyl. Co se mi v jejím podání líbilo, to byla Romanticide, protože je zemitější, a jí to zřejmě sedí, ale i tak ten její hlas, někdy mě dokázal skutečně iritovat : )
Ale s čím by měla něco dělat, tak to je výběr oblečení na koncert, ne že bych na to nějak extra dával, ale dokáže to celý koncert neskutečně zesměšnit, aspoń v mých očích. |
_________________ my last fm
http://bandzone.cz/pororoca |
|
|
|
 |
Kwandar
|
Zaslal: po 20. červenec 2009 - 14:34 Předmět: |
|
No ale vždyt od toho je to koncert, důležité je jak to prožíváš tam a ne jak to pak vidíš někde ze záznamu...a nejde jenom o zpěv, kapely předvádí při koncertech různé věci navíc, takové kravinky, které ti pak pozděj přijdou úplně debilní, ale při koncertě je úplně žereš...  |
_________________ We shall have peace!!!
Theoden King |
|
|
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|