|
Nightwish Diskusní fórum fanklubu skupiny Nightwish
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BlackSun
|
Zaslal: út 22. září 2009 - 20:55 Předmět: konec Dark passion play Tour |
|
tak jsem stihla poslední konert této Dark passion play tour,v Hartwall Areeně,a asi je pravda že po End of an era to byl nejlepší Nightwish koncert,s Anette vůbec .
je tady někdo,kdo by mě mohl doplnit?  |
|
|
|
|
 |
NIGHDREAMS622
|
Zaslal: út 22. září 2009 - 20:58 Předmět: Re: konec Dark passion play Tour |
|
| BlackSun napsal(a): | tak jsem stihla poslední konert této Dark passion play tour,v Hartwall Areeně,a asi je pravda že po End of an era to byl nejlepší Nightwish koncert,s Anette vůbec .
Ahoj BlackSun, ja to mozem potvrdit, kde si sedela ? koncert bol famozny, len vcera som priletel. Anette - brilantny vykon. |
|
|
|
|
 |
BlackSun
|
Zaslal: čt 24. září 2009 - 14:21 Předmět: Re: konec Dark passion play Tour |
|
| NIGHDREAMS622 napsal(a): | | BlackSun napsal(a): | tak jsem stihla poslední konert této Dark passion play tour,v Hartwall Areeně,a asi je pravda že po End of an era to byl nejlepší Nightwish koncert,s Anette vůbec .
Ahoj BlackSun, ja to mozem potvrdit, kde si sedela ? koncert bol famozny, len vcera som priletel. Anette - brilantny vykon. |
nekde v devate řadě,sedadlo 103,nalevo od podia,vyhled super,ale chtěla jsem se dostat spíš přímo před podium...
a co říkáš na Apocalypticu? |
|
|
|
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|