Obsah fóra Nightwish Nightwish
Diskusní fórum fanklubu skupiny Nightwish

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

konec Dark passion play Tour

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nightwish -> Koncerty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BlackSun

PříspěvekZaslal: út 22. září 2009 - 20:55    Předmět: konec Dark passion play Tour Citovat

tak jsem stihla poslední konert této Dark passion play tour,v Hartwall Areeně,a asi je pravda že po End of an era to byl nejlepší Nightwish koncert,s Anette vůbec Smile.

je tady někdo,kdo by mě mohl doplnit? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NIGHDREAMS622

PříspěvekZaslal: út 22. září 2009 - 20:58    Předmět: Re: konec Dark passion play Tour Citovat

BlackSun napsal(a):
tak jsem stihla poslední konert této Dark passion play tour,v Hartwall Areeně,a asi je pravda že po End of an era to byl nejlepší Nightwish koncert,s Anette vůbec Smile.

Ahoj BlackSun, ja to mozem potvrdit, kde si sedela ? koncert bol famozny, len vcera som priletel. Anette - brilantny vykon.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BlackSun

PříspěvekZaslal: čt 24. září 2009 - 14:21    Předmět: Re: konec Dark passion play Tour Citovat

NIGHDREAMS622 napsal(a):
BlackSun napsal(a):

Ahoj BlackSun, ja to mozem potvrdit, kde si sedela ? koncert bol famozny, len vcera som priletel. Anette - brilantny vykon.

nekde v devate řadě,sedadlo 103,nalevo od podia,vyhled super,ale chtěla jsem se dostat spíš přímo před podium...Smile

a co říkáš na Apocalypticu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nightwish -> Koncerty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: