|
Nightwish Diskusní fórum fanklubu skupiny Nightwish
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black_wind

|
Zaslal: ne 4. listopad 2007 - 17:11 Předmět: |
|
Mne sa aj tak najviac páči to čo je v strede bookletu na pravej strane
ale inak...Bye Bye Beautiful a Amaranth...
hmm,neviem prečo ma vôbec nenapadol Poe keď som pozerala na obrázok k Poet and the pendulum...ale keď ste to tak spomenuli tak je to jasné teraz
hmm,a scanovať sa mi nechce  |
_________________ Save yourself a penny for the ferryman...
http://www.magie-noire.de/assets/images/Nightwish32.jpg |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
midnight_rose

Založen: 24.3.2008 Příspěvky: 1288 Bydliště: Duchem ve Finsku, fyzicky někde na Moravě
|
Zaslal: ne 30. březen 2008 - 18:45 Předmět: |
|
Obrázky jsou úžasný. To se prostě vyvedlo! Mám strach na to i chytat, když je to tak tmavý, abych na tom neměla fleky Fakt krása, smekám! |
_________________ Even if all the creatures bow in front of you
You can't stop you must continue
Even if you think that you have seen the end
You can't stop
You must go on
www.last.fm/user/midrose |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Kostěj Nesmrtelný Moderátor

|
Zaslal: pá 22. leden 2010 - 15:58 Předmět: |
|
Je to digipack, takže zcela jistě ano. |
_________________ Burn me in water.
Drown me in fire. |
|
|
|
 |
Scandy
|
Zaslal: pá 22. leden 2010 - 16:08 Předmět: |
|
Díky za odpověď. A jak to vlastně s těmi booklety je? To jsou vždycky u jakýhokoliv originálního cd nebo jen u nějakých limitovaných edicí? Vůbec tomu totiž nerozumim, protože žádný originální cd bohužel nevlastnim  |
|
|
|
|
 |
Ellrohir

|
Zaslal: pá 22. leden 2010 - 16:25 Předmět: |
|
u každého z cca 60 orig. CD, co mám já, nějaký ten "booklet" je...to co vidíš zepředu jako "obal", to je v podstatě titulní strana jakési knížečky - a to je ten booklet ...a teď jde o to, jestli to je třeba jenom napůl přeložený papír (tj pak to má "4 strany", myslím, že jenom "dvoustránkový" booklet jsem - aspoň u profesionální nahrávky - ještě neviděl) a nebo to je 20ti stránkové umělecky vyvedené dílo
samozřejmě 20 stránek kvalitního barevnýho tisku na lesklým papíře podstatně zvýší pořizovací náklady na jedno CD, takže se kolikrát dělaj "horší" a limitované "lepší" |
_________________ "Podívejte se, i já bych si přál tak jako příjemnou budoucnost
Kdy se z metalových holek stanou metalové babičky
Budou vyšívat loga Darkthrone a Master’s Hammer do svetrů vnoučatům
Našim vnoučatům.."
http://ellrohir.blog.cz |
|
|
|
 |
midnight_rose

Založen: 24.3.2008 Příspěvky: 1288 Bydliště: Duchem ve Finsku, fyzicky někde na Moravě
|
Zaslal: pá 22. leden 2010 - 17:28 Předmět: |
|
Kdybys chtěla vidět, jak co zevnitř může vypadat, můžeš mrknout sem - http://miskakrej.rajce.idnes.cz/CDs%2C_DVDs/
Upozorňuji - nechlubím se, jen chci ukázat, jak můžou různé limitky vypadat (nějaké tam najdeš)
Je pravda, že onen booklet a jeho provedení je na albu v této době asi to nejcennější. Hudbu si můžeš stáhnout kdekoliv, to už není problém, ale vlastnit originální kousek s nápaditým vnitřkem, to je už potom o vášni jménem sběratelství  |
You can't stop
You must go on
|
|
|
 |
Lomikar
Založen: 27.12.2007 Příspěvky: 153 Bydliště: Jsem paneláková krysa-Praha
|
Zaslal: so 23. leden 2010 - 18:23 Předmět: |
|
DPP jsem dostala k Vánocům - a dovršila jsem tím svou sbírku origošů od NW (už mám všechny, jupííí!!!) - a musím říct, že co se grafiky týče, je tohle album rozhodně na prvním místě.
Všechny ty obrázky se mi moc líbí, k TPATP jsem si naprosto automaticky přiřadila Tuomase nataženého pod kyvadlem(je to teda tmavé, ale když jsem to chvilku skenovala, zdálo se mi, že je mu ten chlap podobný... ).
Dost mě překvapil obrázek k Whoever brings the night, do té doby mě nenapadlo takhle o té písničce uvažovat (i když "choose a bride" je docela výmluvné...).
A vážně hodně se mi líbí obrázek k MPG, hrozně mi připomíná přebal Master of puppets, ta ruka jako vodič loutky... jen tam nejsou hrobečky . Ale k té skladbě to sedne.
A vůbec nejlepší je ta skupinová fotka na konci, jak tam má Anette ten svůj šibalskej úsměv, moc jim to všem spolu sluší  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
midnight_rose

|
Zaslal: út 26. leden 2010 - 17:11 Předmět: |
|
Ano  |
You can't stop
You must go on
|
|
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|