|
Nightwish Diskusní fórum fanklubu skupiny Nightwish
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste na tom až tak, že jste posedlí? |
| Nejspíš tomu tak opravdu bude. |
|
52% |
[ 25 ] |
| Zatím jsem zlatý střed, ale co není... |
|
12% |
[ 6 ] |
| Jsem stále ještě normální. |
|
35% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 48 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dazla

|
Zaslal: pá 27. březen 2009 - 14:20 Předmět: |
|
Já jsem posedlá rozhodně. Bez svojí MP3 nedám ani ránu, když někdo řekne cokoli jen trošku připomínající Nightwish dostanu výtlem a všichni mě považujou za blázna (třeba když jsme v biologii brali Amarylis), nadávám lidem za jejich zády finsky a vždycky, když jdu do čajovny, kupuju zásadně amaranthový sušenky:D |
_________________ THERE IS NO JUSTICE. THERE IS ONLY DEATH. |
|
|
|
 |
osminka
|
Zaslal: út 27. duben 2010 - 16:35 Předmět: |
|
Asi jsem posedlá, jsem teď věčná brigádnice, nemám stálou práci, a uvědomila jsem si, že dohoda o provedení práce má zkratku DPP. Opravdu se to tak píše, bez toho o. |
|
|
|
|
 |
SariOrff

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 163 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: čt 1. červenec 2010 - 20:20 Předmět: |
|
ja kupuju amarantovy chipsy, porad bych chtela vic a viiiiiic tricek, odznacku, vlajek a cedecek, porad nekde lezu po netu a neco o nich hledam, mam v pc asi tak 100 wallpaperu a menim je kazdou hodinu, pac se nemuzu rozhodnout kterej tam chci a jeden je lepsi nez druhej, porad neco stahuju a uz sem za NW utratila takovych penez, ze by v africe stala skola. ale myslim ze posedla nejsem  |
_________________ .....for my dreams I hold my life.....
www.tearsofrain.cz
www.bandzone.cz/tearsofrain
www.myspace.com/tearsofrain.cz |
|
|
|
 |
Ellrohir

|
Zaslal: čt 1. červenec 2010 - 22:25 Předmět: |
|
k těm wallpaperům - jsem si vzpomněl na takovou softwarovou blbůstku od Krody (ukrajinská pagan black metalová kapela)...program, co si člověk nainstaluje do počítače a pak si skrz něj může vybrat jednu z několika desítek fotek s "přírodní a/nebo pohanskou tématikou" jako pozadí plochy...a když si vybrat nechce nebo neumí, tak mu to v určitém intervalu samo mění tak mě napadlo, že by něco podobnýho mohli distribuovat i NW  |
_________________ "Podívejte se, i já bych si přál tak jako příjemnou budoucnost
Kdy se z metalových holek stanou metalové babičky
Budou vyšívat loga Darkthrone a Master’s Hammer do svetrů vnoučatům
Našim vnoučatům.."
http://ellrohir.blog.cz |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|