|
Nightwish Diskusní fórum fanklubu skupiny Nightwish
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marigold

|
Zaslal: pá 11. září 2009 - 10:43 Předmět: |
|
| Kostěj Nesmrtelný napsal(a): | No offense, Marigolde  |
Vzhledem k tvé naprosté neinformovanosti o současném stavu free serverů ti odpouštím . Hraju na Mystiqu (.org) a nefunkčních věcí je úplný minimum. Žádný wipe, žádný rollbacky, 98% questů funguje, pvp normálně jede jak má, na raidech se normálně umírá na neočekávaný a podivný kouzla , nevim o tom, že by nějakej dung nefungoval a obecně se řiká že free servery maj lepší komunitu... |
_________________ I can't believe I turned so vile
How could I've ignored her smile?
Last.fm |
|
|
|
 |
Nefertari II.

Založen: 16.4.2007 Příspěvky: 691 Bydliště: Viničné Šumice - Brno - Rudice
|
Zaslal: út 15. září 2009 - 16:12 Předmět: |
|
Tak jsem se nakonec rozhodla (nečekaně) pro WoW... Free servery mi nikdy nevadily, teda aspoň jsem nikdy nenarazila na žádný, kde by bylo plno chyb, možná mám jen štěstí  |
_________________ "Rakkautta ei ole kuolema"
- Nefi Kuolema
http://kuolema.blog.cz
http://s2.gladiatus.cz/game/c.php?uid=104646 |
|
|
|
 |
George

|
Zaslal: po 15. únor 2010 - 21:33 Předmět: |
|
Tak jsem udělal dobrej skutek, zaplatil 15 E, stáhnul Mass Effect 1, zjistil, že mi nejde spustit, zjistil, že je to fucked up beyond all repair a že si mám koupit nový počítač a následně jsem zjistil, že peníze nevracjí. Že já vůl to nestáhl radši přes ten torrent. |
_________________ All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. Edmund Burke
"Suit Up" |
|
|
|
 |
Sonny

|
Zaslal: út 16. únor 2010 - 1:44 Předmět: |
|
Sem si až teď přečet tu diskusi, co začla Nefertari a teda děláte mi hrozný chutě zas začít . Ale vim že nesmim, protože v mym případě ta míra fakt neexistuje . |
_________________ poslouchám ... |
|
|
|
 |
Kostěj Nesmrtelný Moderátor

|
Zaslal: út 16. únor 2010 - 8:35 Předmět: |
|
Jenom apeluju na případný poctivce : Tenhle víkend, při příležitosti 5. výročí, originální WoW (bez datáčů, ale ty stejně tak první..minimálně měsíc nebudete potřebovat), přímo u Blizzardů ke stažení za 5€ . S Burning Crusade pak za 15, dva měsíce hraní zadarmo included  |
_________________ Burn me in water.
Drown me in fire. |
|
|
|
 |
cjhornster

|
Zaslal: út 16. únor 2010 - 8:40 Předmět: |
|
njn to znám, ale správný "feťák" si musí umět svoje špičky hlídat, mě to obvykle popadne s něčím novým a pak večery do čtyř AM denně apod. není problém, to jsem potom v práci vygumován a útržkovitě přemýšlím jak udělat ten Bathhouse na 100% (Splinter Cell Chaos Theory)  |
_________________ Lambert, now that I got 50 million bucks with me, it's time to talk about a raise.
Hmmm. 25 cents an hour and not a penny more.
Deal.  |
|
|
|
 |
Marigold

|
Zaslal: út 16. únor 2010 - 17:42 Předmět: |
|
| Kostěj Nesmrtelný napsal(a): | Jenom apeluju na případný poctivce : Tenhle víkend, při příležitosti 5. výročí, originální WoW (bez datáčů, ale ty stejně tak první..minimálně měsíc nebudete potřebovat), přímo u Blizzardů ke stažení za 5€ . S Burning Crusade pak za 15, dva měsíce hraní zadarmo included  |
To je zvláštní, já to stahoval ze stránek Blizzardů zadarmo asi před dvěma rokama... Jediný nelegální co jsem udělal byl zásah do realmlist.wtf, což EULA zakazuje (modifikovat software). |
_________________ I can't believe I turned so vile
How could I've ignored her smile?
Last.fm |
|
|
|
 |

|
Zaslal: út 16. únor 2010 - 18:23 Předmět: |
|
Hm, pokud já vim (a to teda vim), klient nikdy zadarmo nebyl. Možná sis stáhl trial verzi? |
Drown me in fire. |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
 |
demilich

|
Zaslal: čt 29. červenec 2010 - 5:26 Předmět: |
|
prvni dojmy z S2: vyborna kampan a pohrbeni multiplayeru (absence hry po localu) |
_________________ Tell me about the waters of your homeworld, Usul.
-------------------------------------------------------------
War. War never changes... |
|
|
|
 |

|
Zaslal: čt 29. červenec 2010 - 8:52 Předmět: |
|
To by ti nemuselo vadit, pakliže máš originálku. Strávil jsem docela dost času v betě a battle.net 2.0 šlape jako hodinky. O "zruinování" multiplayeru se dá jen těžko mluvit. Pakliže nemáš, no...co dodat?
A ano, kampaň je úžasná
"Někdo by to měl sundat. Posádka si asi myslí, že to má vzbuzovat nějaký vzpomínky, nebo co..."  |
Drown me in fire. |
|
|
|
 |
Nefertari II.

Založen: 16.4.2007 Příspěvky: 691 Bydliště: Viničné Šumice - Brno - Rudice
|
Zaslal: čt 29. červenec 2010 - 18:42 Předmět: |
|
Mě by třeba zajímalo, jestli se někdo z vás byl podívat v pondělí na té půlnoční super akci v několika obchodních centrech k příležitosti vydání  |
_________________ "Rakkautta ei ole kuolema"
- Nefi Kuolema
http://kuolema.blog.cz
http://s2.gladiatus.cz/game/c.php?uid=104646 |
|
|
|
 |

|
Zaslal: pá 30. červenec 2010 - 7:28 Předmět: |
|
Já ne, já mám sběratelskou edici na cestě z UK. Dorazí někdy v úterý.
Už jsem to nemohl vydržet, tak jsem stáhl pirátskou verzi a hraju aspoň ten singl (o kterej mi teda primárně jde). Po jedenácti letech čekání na druhej díl, byl další tejden už fakt moc  |
Drown me in fire. |
|
|
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|